Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: CFO Internationaal Trainingsbureau

Plaatsingsdatum 14-02-2018 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Hoofddorp Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
Ben jij een mensgericht, inhoudelijk gedreven, hands - on (RA/RC) professional? Heb je een coachende stijl van leidinggeven? Hou je van een dynamische (internationale) werkomgeving, met leuke collega’s? Ben je in staat om complexe vraagstukken eenvoudig te maken en wil je actief bijdragen aan verbetering van de (finance) strategie en het optimaliseren van de financiële organisatie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Als CFO ben je eindverantwoordelijk voor de afdeling financiën (circa 4 fte), de administratieve organisatie en de interne controle. Je bent gedreven om de financiële organisatie en de fiscale en juridische structuur verder te optimaliseren.

Wij werken steeds meer als een (internationale) projectorganisatie met verschillende solutions op het gebied van klantbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een CFO die ons kan helpen bij een duurzame groei vanuit een heldere strategie en zorgt voor een professionalisering van de financiële organisatie.

Samengevat:

• Je bent strategisch en operationeel verantwoordelijk voor de financiële processen (financiering, tax, audits, etc.). Je bent cijfermatig en juridisch sterk.

• Je onderhoudt contact met externe stakeholders (banken, accountant, fiscalist) en je een belangrijk onderdeel uit van onze (internationaal) projectorganisatie.

• Je bent in staat om vanuit de strategische kaders een financieel beleid te maken en dit te vertalen naar de operatie, waarbij je duidelijke risico’s, prognoses en financiële scenario’s in beeld kan brengen op zowel proces-, project-, afdelings- als organisatieniveau.

• Je bent onderdeel van het management team en geeft (on)gevraagd advies binnen onze end-to-end team organisatie. Je houdt van een snelle, pragmatische en ondernemende werkomgeving. Je bent in staat om de koppeling te maken tussen financiën en de organisatie. 

JOB MATCH – WAT WE BELANGRIJK VINDEN:

• Je beschikt over een afgeronde academische opleiding richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde, eventueel aangevuld met een postdoctorale RA/RC opleiding (of vergelijkbaar)

• Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een commerciële omgeving

• Je hebt actuele kennis van jaarverslaggeving en relevante (fiscale) wet- en regelgeving

• Je hebt ervaring met projectadministraties en je weet je weg te vinden in Exact Online

• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

• Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, accuraat en kritisch

• Je bent gericht op samenwerking en verbetering

INTERESSE?

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Jeroen Ruigrok, HR Manager +31 6 506 34 802. Ben jij de persoon die wij zoeken, klik dan op de sollicitatielink, vul het formulier in en upload je cv en motivatiebrief.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden CFO, Finance, Financien, Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscaal, Bedrijfskunde

Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Ruigrok

Vestigingsplaats

Solliciteer