Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Experience & Event

Plaatsingsdatum 21-12-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Hoofddorp Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -
STAGE EXPERIENCE & EVENT

Als je wilt werken aan je ontwikkeling en geïnteresseerd bent in klantbeleving, dan is een stage bij Performance Solutions wellicht iets voor jou! Als Experience & event stagiaire ben je samen met het Front-Office team het gezicht van het Experience Center en maak je het verschil voor onze klanten.

Wij zijn op zoek naar een betrokken en representatieve Experience & Event stagiaire die ons team komt versterken. In deze rol zal je ook nauw samenwerken met alle teams in deze organisatie.

Binnen het Experience Center ben je verantwoordelijk voor het hosten van onze gasten, klanten en bezoekers. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor het welkom heten van gasten en het verbeteren van de service. Facilitaire dienstverlening is hierbij heel belangrijk. Een opleiding in deze richting is dan ook een plus.

Samen met het Experience Center team ben je verantwoordelijk voor het bouwen en professionaliseren van de Front Office processen van onze gasten en klanten, en het persoonlijk maken van deze processen voor onze regulieren gasten en klanten. Het belangrijkste is dat je onze gasten helpt om de optimale klantbeleving te ervaren, gelinkt aan onze eigen missie: Spreading Delight and building a network of Raving Fans. Wil je leuke voorbeelden zien, kijk dan eens op de Facebook van het Experience Center.

De perfecte match:

• Je hebt MBO werk- en denk niveau;
• Je bent ambitieus, representatief en je wilt graag leren;
• Werkervaring als host is een pre;
• Je hebt ervaring met Microsoft Office;
• Vrienden en familie vinden je gastvrij en spontaan;
• Je bent stressbestendig, flexibel en je hebt oog voor detail;

BEN JIJ DIT?

Spreekt dit jou aan en heeft het zelfs je hart sneller doen kloppen? Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatiebrief te sturen. Alle creatieve manieren om jezelf te introduceren zijn welkom!
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Stage, Experience, Event, Receptie, Front Office, Sociaal

Contactgegevens

Contactpersoon Jeroen Ruigrok

Vestigingsplaats

Solliciteer